Schrödinger’s cat, still alive??

Have just found this picture *taken from here* Langsung teringat The Big Bang Theory, episode “The Tangerine Factor” ^^; dan jadi tertarik mencari-cari dimana sih kerennya kucingnya Schrödinger, sampai membuat dia terkenal di kalangan fisikawan ;p Jadi ternyata, Schrödinger menulis:

Move? Not?

I looove my… uhm, bahasa Inggrisnya kos-kosan apa ya? cost? well, it sure costs money ^^ kost? ketik ‘define: kost’ di google, cuma ada 2 entry result yang ga ada hubungannya sama kos-kosan ^^; Ada berbagai alasan, yang membuat gw amat sangat betah di kos-kosan yang sekarang, Pavilion C4/10, dan mungkin ga akan pindah dari situ selama masih di Cikarang. Salah satunya… Kalo ga kelihatan jelas, itu kertas bertuliskan ‘di kantong ada uangnya’. Sebenernya sempat READ MORE

Welcoming Halloween

My desktop background… ain’t it cute?? >.< it’s called ‘cheshire kitten’, maybe looong before he met with Alice in wonderland ^^ *picture’s taken from here*

Posted in Fun

One Year

Yep, it’s been a year!! wew, how time flies ^^ Hari ini, genap setahun gw bekerja di PT. Samsung Electronics Indonesia *sebut merek aah.. sekalian promosi ;p* Cepat sekali waktu berlalu ya.. Rasanya baru kemarin menikmati perasaan lega, senang, bangga, di hari wisuda.. aaahh, jadi pengen wisuda lagi >.< Dalam rangka memperingati setahun di dunia kerja, mari kita bernostalgia sebentar, bagaimana gw bisa terdampar di sini..

Pride

This morning, suddenly feel the urge to listen to this song… [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t9rlllBWm6c[/youtube] Lyric?? [spoiler] Hakanaku chitta hikari ga Bokura wo ima yobi samasu Kanashimi wa oto wo tate Kieru ano basho kara The fleetingly scattered light Wakes us up now The sadness makes a sound And disappears from that place Ikuzo wake up michi naru mirai he Sa mukau kaze ni hane hirogete It’s a futatsu to nai chikara umidashi tobi tatsu Fuan PURASU PRIDE READ MORE

Dueling Guitars

My favourite scene of August Rush… [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=607E_KO9okA[/youtube] They’re dueling guitars without knowing that they’re father and son. Make me wanna watch the movie again, and make me wanna learn guitar, ahahah… Awww, Jonathan Rhys Meyers, I love you!!! ^___^ The music is all around us, all you have to do.. is listen…

Pelaku Individualistis

Kayaknya lagi ngetrend nih, posting tipe kepribadian berdasarkan ipersonic.com ^^ Ikutan aah.. Sebenarnya gw udah pernah nyobain sih, dulu, di postingan ini. Tapi, sekarang ada pilihan bahasa Indonesia nya!! So, here it is… Tipe Pelaku Individualistis adalah orang-orang yang yakin akan diri sendiri dan sangat mandiri. Mereka orang-orang yang pendiam dan realistis, sangat rasional, dan sangat tegas. Mereka memelihara individualisme mereka dan senang menerapkan kemampuan mereka pada tugas-tugas baru. Namun mereka juga adalah orang-orang yang READ MORE

Je Te Veux

Here’s the thing… I’m not a romantic person, way too realistic to be one ^^; But, if.. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jMkYUEJqzfA[/youtube] there is someone, proposes me at the top of Eiffel, with this song as the background music *will be much better if he just play it himself*, I will definitely say ‘yes’… “Je te veux, I want you…” keyword: Paris, Eiffel, Erik Satie – Je Te Veux, the right one, and… diamond ring, of course… ;p Before READ MORE

Sing a new song, Chiquitita…

Let me introduce you… Songs of this week on paramitopia’s chart *drum roll* ABBA – Chiquitita [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dVnMDYSaYA4[/youtube] Lyric?? [spoiler] Chiquitita, tell me what’s wrong You’re enchained by your own sorrow In your eyes there is no hope for tomorrow How I hate to see you like this There is no way you can deny it I can see that you’re oh so sad, so quiet Chiquitita, tell me the truth I’m a shoulder you can READ MORE

(untitled)

maybe I’ve been complaining too much… or maybe today is just one of my bad days but… how can we work if the resources is so limited??! how do I know whether my code’s right or wrong without bothering other’s work for borrowing their jig moreover… both of the code and the jig is unstable, unreliable -_- and they expect us to finish it within this week?? bullsh*t. aahh.. and this blog’s supposed to be READ MORE