Dear Mom & Dad…

[book id=’2′ /] “Love seems the swiftest, but it is the slowest of all growths. No man or woman really knows what perfect love is until they have been married a quarter of a century.” ~ Mark Twain ~ Fyuhh, akhirnya ‘Silva project’ ini bisa selesai tepat waktu ^^. Walaupun proses pengerjaannya agak-agak mepet deadline. Maklum, yang satu sibuk ‘ngumpulin duit overtime’, yang satu sibuk mempersiapkan ujian nasional kelulusan SMA. Btw, Happy 25 anniversary, dear READ MORE

Ben Folds of Chatroulette

Looks like Chatroulette is really happening lately, eh? Made me wanna try it for once ;p Especially if I can meet him… He’s good!! I mean, really good.. Enjoy!! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LfamTmY5REw[/youtube] For you who wonder what kind of site Chatroulette is, here you go. Copied from wiki. Chatroulette is a website that pairs random strangers for webcam-based conversations. Visitors to the website randomly begin an online chat (video, audio and text) with another visitor. At any READ MORE

Hachiko: A Dog’s Story

“Ta, Ta, udah nonton 3 Idiots belum? Nonton gih, bagus!”, kata sang Mama. Udah denger dan baca review-nya sih, di beberapa tempat. Dan katanya memang bagus, jadi akhirnya nonton deh. Yap, memang bagus! Lucu, tapi menyentuh, sampe bikin mata berkaca-kaca di beberapa adegan. Very recommended movie! ^^ Tapi tapi, kali ini gw bukan mau membahas tentang itu, hehe. Karena setelah itu sodara-sodara, ada yang lebih dahsyat lagi >.< Sesaat setelah 3 Idiots selesai, “Ta, Ta, READ MORE

The Story

Di suatu malam sunyi senyap… Diiringi bunyi ketak-ketik ketak-ketik dari seorang yang masih memiliki sisa semangat koding ria… Dan bunyi derum lemah AC dan PC yang masih menyala… Tampak sesosok perempuan, terdiam terpaku. Wajahnya dingin, kaku, tanpa ekspresi. Tiba-tiba dari arahnya terdengar suara… “Wuoooooohhh, keren!!” Ahahahahah, iya, itu gw, kemarin malam. Di satu ruangan besar ini, jam 10 sampai 11 malam, cuma tinggal berdua. Sang Gondo masih asik dengan baris-baris code warna-warni itu, sedangkan gw READ MORE

Alice In Wonderland

I’ve lost my mood. I’ve lost myself. Now I’m just seeing around, waiting for a rabbit in suit, with his ticking clock. Wish I can just throw myself into a rabbit hole, to the Wonderland. Maybe I can find it there, my mood , or even my old me… Yep, I’ve just watched the movie last weekend, with my lil sista and mom. We really have to relieve ourself from this stressful mind, didn’t we? READ MORE

Don’t Worry Be Happy

Had just got a message from my beloved mom… From     :  Mum Subject :  Be happy Since you said so, mum… I will 🙂 And with a wink from minyuu~, I definitely will, ahahah… :)) Ah, then this song will be perfectly fit, enjoy! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qvKztKG2h1g[/youtube]