Back to School

Daripada stress mikirin ini itu *curcol dikit*, mending update blog dulu lah kita ^^. Jadi, setelah membaca referensi  daftar barang-barang yang harus dibawa dari seorang teman, saya baru tersadar, bahwa… perlu belanja alat tulis! XD Maklum, selama hampir 2 tahun lulus kuliah dan bekerja, mana pernah mikirin alat tulis. Pulpen pun seringnya pinjam. Jadilah, ritual di tahun ajaran baru yang selama ini terlupakan, akhirnya terulang lagi. Kemarin waktu belanja ke Gramedia, sibuk memborong pulpen *beserta READ MORE

Happy Birthday, and cooking coupon

Beberapa hari ini dibuat bingung, karena gatau mau ngasih apa sebagai kado ulang tahun seseorang :”>. Beneran deh, pilihan kado untuk cowok tuh kok kayaknya terbatas ya. Apalagi kalau dia tipe yang “kalau ga butuh, ya ga pengen dan ga usah beli” -_-. Jadi bingung deh… Lagipula, mau beli sesuatu kok gw takut seleranya ga cocok ya, hahah, susaaah. So, setelah merenung dan mandi kembang 7 hari 7 malem *lebaay*, akhirnya gw mendapat wangsit. I’ll READ MORE

Room Makeover Project #1: My Dream

Do you wanna know, what I’ve been dreaming of recently? Here, take a closer look… Yep, Europe… I’m coming!!! ^^ This project made me go to bed *for real ;p the first picture was just me acting sleep* at 2 o’clock in the morning. But this morning I woke up fresh and happy, maybe it’s caused by the wonderful dream I had ^^ Inspired by Katie with her super-creative thoughts 🙂

Trio BuluBulu

Akhirnya… selesai!! ^^ Setelah berbulan-bulan… dianggurin ;p *padahal ngerjainnya cukup 2 minggu saja*, akhirnya bisa dinikmati juga hasilnya, hohoho… Jadi, weekend kemarin kenapa gw bisa betah ngendon 2 hari 2 malam di kosan *selain karna memang ga enak badan*, ya karena semangat menyelesaikan ini. Beneran deh, ngerjain ‘bulu-bulu’ nya benar-benar bikin stress. Tapi entah kenapa, ngerjain ini juga sekaligus menghilangkan stress yang lain ;p Apalagi, ngerjainnya disambi karaokean solo lagu-lagu yang diputar di radio. Senaaang, READ MORE

Corner Forest

*picture taken from here* Gosh, I really really really want this hanging in my room >_<. This superb art was created by Yuken Teruya. He manipulates everyday objects, transforming their meanings to reflect on contemporary society and culture. As you may see in above and below picture, those beautiful carved branches was made only using toilet paper roll. *picture taken from here* Hummmh… Considering the material and technique required, I think I can make it READ MORE

Whatever Clock

*picture taken from here* I want this in my room!!! Hummh, looks so simple… Instead of buying it, let’s just make it… ^^ Just wait and see, my cherry clock will have a new look!!! *soon… when I have my spare time, which… I don’t know when >_<*

(supposed to be) a park lamp

I’m in the mood to write in English, so bear with my not-so-good English ‘kay? As usual, during my ‘recharging process’ back at my home in Bogor, my lil’ sis’ always have something for me to work on. Like that time, when I helped her with her art project, making a lovely pentagon purse. This time, I was asked to help her made a park lamp. Today, there will be an art exhibition in her READ MORE

Once upon a ‘saturday night’…

…when I was lingering at home, just enjoyed my holiday… imouto-chan: nee~.. would you help me~~? homework… me: what subject? *coz, if it’s physics, the answer would be a big no no* imouto-chan: art, making something from a polygon, so.. I want to make a purse using pentagon… me: suuuureee doo~ imouto-chan: haha, I know you’ll want to.. She made the pattern, I cut them… She covered each part with fancy paper, I put them READ MORE

Cherry Clock

My hands are kinda tired of work, they want to do something different… So one night, I found them busy cutting, drawing, coloring… with fingers covered by glue… Past midnight, they take the camera, take a picture of their hard work, and proudly present you this… *Inspired by a picture in deviantart.com*